Pages

Thursday, February 12, 2009

3 Tiers Wedding Cakes - Dhila



Dhila berkenan kek dengan hiasan fresh flower, macam dalam blog kak miss. So, untuk kek 3 tingkat ni, saya guna teknik steam buttercream dan hiaskan corak dan manik di sekeliling kek. Fresh flower tu Dhila beli sendiri, katanya di petaling street, lebih kurang dlm 50-60 kuntum ros merah.

Dengan tunjuk ajar dari Kak Zati dan Aqis sebelum tu, Alhamdulillah dapat saya membuat kek bertingkat menggunakan tiang ni. Terima kasih atas tunjuk ajar yang diberikan.

Gambar yang diambil banyak yang tidak memuaskan, jadi gambar ni je yang dapat di upload.
Thanks to Dhila, n walaupon x sempat nak tengok pengantin, 'Selamat Pengantin Baru' diucapkan pada pasangan dan moga bahagia hingga akhir hayat.

0 comments:

Post a Comment