Pages

Tuesday, July 20, 2010

Arissa Turn 2

Cake with Barney & Friends Theme Decorations (2d Fondant)
Blackforest Cake (Size 8 inch)

My fren, Lala order barney cake utk birthday Arissa yang ke-2 tahun. Lala request cake barney n friends menggunakan 2d fondant.

Majlis harijadi Arissa diadakan di Bidor, terkejut bila dapat call dari Lala mengatakan kek mengalami eksiden dalam perjalanan dr kl-bidor...macam nak pengsan dgr berita. Berdebar rasa hati time tu, kalau dekat dah lama terbang ke sana untuk repair apa yang patut. Lastly, kek direpair oleh kedai kek di Bidor. Walaupon rupa kek dah xsama mcm masa siap, tapi selamat dipotong masa majlis Arissa. Thanks pd kedai kek yang tulun adjust tu.. n sorry to Lala n family. Next time ada diskaun ya ;)

Lesson for me : jangan letak jelly kalau atas tu fondant, mau x meluncur barney tu ke bawah...huhu

Lala ada menjual pelbagai barangan kanak2 especially gown untuk girls yang cantik2. Dah nak raya ni, bolehla shopping dan cuci mata ya di http://sicomelote.blogspot.com



0 comments:

Post a Comment