Pages

Thursday, November 27, 2008

Figure Modelling







Last weekend pergi kelas gumpaste figure modelling kat rumah Kak Min, n sorang je yang blaja hari tu. Kelas figure modelling ni blaja cara nak buat human , animal dan hiasan kek bertemakan farmyard. Alhamdulillah, akhirnya dapat gak join kelas buat figure modelling ni, sebab memang dah lama sangat berminat nak blaja. Thanks to Kak Min sebab share ilmu dengan saya.

Sesiapa yang berminat nak blaja, bolehla check kat website Kak Min di BakingProject

0 comments:

Post a Comment