Pages

Friday, September 5, 2008

Tag Ramadhan

Tag Ramadhan ni dapat 2, satu dari Intan dan Kak Eyna. Disebabkan dapat 2 cam intan, jadi saya pon akan asingkan kedua2 tag ni. Thanks to Intan.

Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt, a gift from azza, sejenak bersamaku, cherita dapur, Was Will Always Me, Riezanie2u.blogspot.com, ibu-ayah-xtvt.blogspot.com, lovely-cakes.blogspot.com


Ni arahan nya�

Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang
Teruskan mencari mangsa seramai 3..(nak lebih pun takpe)
Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka
Lastly, jgn lupe tempek url korang sebelah url lovely-cakes.blogspot.com tuh...

Tag Ramadhan ni ditujukan khas untuk :

1. Dayang Kek
2. ida65cakes
3.Koleksi Firzany

Tag Ramadhan kedua ni dari Kak Eyna. Terima kasih kak eyna :)

Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt, a gift from azza, sejenak bersamaku, cherita dapur, Was Will Always Me, Riezanie2u.blogspot.com, ibu-ayah-xtvt.blogspot.com,delicioushalalcake.blogspot.com, muffindummi.blogspot.com lovely-cakes.blogspot.com


Ni arahan nya�

Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang
Teruskan mencari mangsa seramai 3..(nak lebih pun takpe)
Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka
Lastly, jgn lupe tempek url korang sebelah url lovely-cakes.blogspot.com tuh...

Tag Ramadhan ni ditujukan khas untuk :

1. Ita@guladanmentega
2. Dalissacupcake
3. Rozi Fresh Baked

Okla, kerja sek da siap ni :). Moga ramadhan tahun ni membawa rahmat dan keberkatan untuk kite semua, InsyaAllah


0 comments:

Post a Comment