Pages

Tuesday, April 20, 2010

1st Anniversary - Rini



Fondant Cake for Anniversary (Chocolate Cake, Size 6 inch)

Repeat order dari Rini, tempahan untuk anniversary perkawinan yang pertama. Last year Rini order kek hantaran untuk majlis perkawinan, kek MU & kek Ladybird...sekejap je yer dah setahun...

Thanks Rini n congrats coz dah jadi mama skrg :)

Doorgift Cupcakes - Erin



Doorgift Cupcakes with individual container ( 500 pcs )

Mix flavor cupcakes with drizzle royal icing ( Chocolate/ Vanilla/ Strawberry/ Orange/ Pandan )

Order dari Erin, my fren kat bp untuk majlis perkahwinan abangnya di Senggarang. Thanks Erin, sori sebab xdpt datang kenduri tu. n Tahniah, dah bertambah ahli keluarga lagi :)

Simple Cupcakes - Azwa


Pandan Cupcakes with Chocolate Ganache Frosting

25 pcs (Solocup Size S)

Repeat order dari Azwa, thanks a lot yer!

Thursday, April 15, 2010

Cars Theme Cupcakes - Noreen








Cars Theme Cupcakes (1 Giant Cupcake + 23pcs cupcake, papercup size M)
Vanilla & Strawberry Cupcakes with Buttercream Frosting

Repeat order dari Noreen, thanks yer.

Maroon Theme Cupcakes - Illiani


Hantaran Fondant Cupcakes (25 pcs, Solocup Size M)

Order dari Illiani, request cupcakes combination roses + ribbon (utk ribbon tu, just follow sample gambar yg illiani kasi, xsure sumber gambar dr web mana, credit to owner gambar tu).

Thanks Illiani for the order

Cupcakes - Manja


Chocolate cupcakes with Buttercream Frosting (25 pcs, Papercup Size M)

Order dari Manja, my sis SIL untuk makan2 di opis. Thanks yer

Happy Birthday - Kak Siti



Chocolate Cake with Buttercream Frosting (1kg, size 8 inch)
Deco with M&M n colorful candies

Repeat order dari Kak Siti (Telekom). Thanks kak

Naufal Turn 5



Ben10 Theme Cake (Chocolate Cake, 1kg Size 8 inch)

Order dari Lin...thanks yer

Monday, April 5, 2010

Babyshower Cupcakes


Nurin Turn 6





Chocolate Sour Cream Cake with Ganache Frosting (7 inch)
Deco with Colorful Candies

Kek untuk besday anak kakak di Batu Pahat. Just buat simple kek je sebab nak bawak balik naik bas. Deco dengan candies sebab budak2 kan suka candies n colorful.

Birthday girl yang berbaju pink, Nurin Nadhirah. Happy diaorg duk potong kek, sekelip mata je kek dah tinggal suku ;)

Rugby Theme Cupcakes - Niniey




Rugby Theme Fondant Cupcakes (12 pcs - Solocup Size M)

Order dari Niniey. Thanks yer, pape kekurangan harap maaf.

Award dari Neena


Dapat award dari Neena - http://neenakeksarawak.blogspot.com. Thanks a lot yer Neena.

Rossette Cupcakes - Kak Nor



Chocolate Cupcakes with Rossette Buttercream Deco + Chocolate Ganache Frosting

Repeat order dari Kak Nor (Seremban). Kak Nor order 2 set, rossette cupcakes n fondant cupcakes (akan upload later). Thanks byk2 kak Nor!

Nazrul & Lissa


Hantaran Set Cupcakes ( 16 pcs, Solocup Size M )

Repeat order dari Su - Wardahwardrobe. Thanks a lot su!

Thursday, April 1, 2010

Cake & Cupcakes Set - Waniey





1 Tier Cake + 3 Tiers Cupcakes
Fondant Cake with Ribbon Deco (6 inch, Chocolate Flavor)
Cupcakes with Rossette Buttercream Deco (50pcs, Papercup Size M)
(Chocolate & Strawberry Cupcakes with Chocolate Ganache Frosting)

Waniey dari Damansara order cake + cupcakes set. Thanks a lot!

Suraya & Shahrul

Fondant Hantaran Cupcakes (16pcs, Solocup Size M)
Pink & Purple Theme (Chocolate Flavor)

Order by Norsliha. Thanks!

Rossette Cupcakes - Haniza


Rossette Cupcakes (25 pcs, Papercup Size M)
Vanilla Flavor with Buttercream Frosting

Order dari Haniza. Thanks yer!