Pages

Wednesday, April 22, 2009

Pada semua pelanggan yang dihormati, untuk sebarang pertanyaan/ tempahan kek, sila SMS/ Call saya di 013-369 2804 @ 017-355 7734. Buat masa ini, saya jarang dapat cek blog/ email disebabkan ketiadaan internet untill further notice.... Maaf atas segala kesulitan. Terima kasih

Monday, April 13, 2009

Hantaran Cake - Maziah




Hantaran Cake ( 2kg+-) Size 7 inch



Blueberry Cheese Cake - Gina


Blueberry Cheese Cake (1kg) - Size 7 inch
Repeat order dari Gina, Cheras. Actually Gina order awal, tapi di sebabkan masalah teknikal di pihak saya, kek tu dapat beri kat Gina lambat sket. Nasib baik Gina x kisah, sebab katanya untuk makan2 sendiri je sempena besday adiknya. Senang berurusan dengan Gina, Thanks a lot yer.

Chocolate Cake - Yatie

Order lama dari Yatie, baru berkesempatan nak upload dlm blog ni. Gambar semuanya blur, cume dpt upload 1 jer ni.

Friday, April 3, 2009

Strawberry Sponge Cakes - Nani




Strawberry Sponge Cake with Chocolate Ganache Frosting (1.9kg) - Size 10 inch


Cheese Tart - Nani




Blueberry CheeseCake - Kak Suhla