Pages

Wednesday, September 5, 2007

My Sister's Wedding







Kek fondant 3 tingkat ni dibuat untuk my sis yang berkahwin pd 31 Ogos yang lepas. Baru je lepas pergi blaja kelas fondant 2 minggu yang lepas, then dengan gamblenya terus hasilkan kek fondant 3 tingkat + kek hantaran :-O

Memang kelam-kabut, maklumla 1st time buat, nasib baik ada bantuan dari my auntie.
Dalam fondant tu kek coklat, my neighbour yang buat. time tu x blaja lagi nak buat kek, terus je blaja buat fondant dulu LOL . So, tempah kek dan just siapkan hiasan fondant.

Kek untuk hantaran tu sepatutnya ada 4, tapi disebabkan ada sikit masalah teknikal, dapat buat 3 je.



Jahitan manik kat baju ni dibuat utk majlis nikah my sis. macam nak pengsan rasanya sbb ngadap menda liplap ni. Buat sikit-sikit, tu yg makan sampai 2 3 bulan baru siap..huhu :P